XCO

Bij Sportdomein!

Openingstijden:

Maastricht

Maandag t/m donderdag
9.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag
9.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag & zondag
9.00 uur tot 13.00 uur

HEMELVAARTSDAG
10 Mei gehele dag gesloten!

PINKSTEREN
20 & 21 Mei gehele dag gesloten!


Eijsden 

Maandag t/m donderdag
9.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag
9.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag & Zondag
9.00 uur tot 13.00 uur

HEMELVAARTSDAG
10 Mei gehele dag gesloten!

PINKSTEREN
20 & 21 Mei gehele dag gesloten!

  

Agenda

Mei 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Proefles aanvragen

 iconRedArrow Vraag hier een proefles aan!

Contact gegevens:

Sportdomein Maastricht
Aubeldomein 1
Maastricht

043-3671691
Info@sportdomein-maastricht.nl

Sportdomein Eijsden
Joseph Partounsstraat 8
Eijsden

043-3117764
info@sportdomein-eijsden.nl

 

Sportdomein Fitness & Aerobic Centre is een erkend sportcentrum, met vestigingen in Maastricht en Eijsden, waar gediplomeerde instructeurs en fysiotherapeuten je helpen om je doel te bereiken, fitter te worden en vooral plezier te beleven aan bewegen. Als lokaal sportcentrum hechten wij veel waarde aan gezelligheid en persoonlijke begeleiding. Iedereen is welkom! Kom lekker in een ongedwongen sfeer sporten op je eigen niveau.

Ons trendy fitnesscentrum in Maastricht is voorzien van moderne apparatuur in twee zalen waar professionele begeleiding 7 dagen per week aanwezig is. Bespreek je doelen met onze instructeurs voor een uitdagend schema en werk op een verantwoorde wijze aan je lichaam. Daarnaast beschikken wij over een ruime aerobiczaal waar een grote diversiteit aan groepslessen wordt gegeven, een aparte ruimte voor fysiotherapie en zonnebank. In onze gezellige lounge kan er voor of na het sporten een drankje worden genuttigd.

Overtuig jezelf, bezoek onze centra en reserveer geheel vrijblijvend een gratis proefles voor fitness of een groepsles naar keuze!

Faciliteiten & Mogelijkheden

Op het gebied van fitness en cardio bieden wij professionele begeleiding aan voor iedereen. Of je nu 1 keer per week, of 4 keer per week komt sporten, iedereen mag gebruik maken van de expertise van onze instructeurs met persoonlijke trainingsschema's. Daarnaast werken wij samen met BenFit, het succesvolle levensstijlprogramma met voedingsadvies, speciale schema's, test- en meetsessies en extra contactmomenten om in een relatief korte tijd je doel te bereiken. Eet, beweeg en relax!

Geen zin om zelfstandig te trainen? Geen probleem! Onze groepslessen zijn een regelrechte hit met uitdagende trainingen op leuke muziek en altijd onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Doe gezellig mee met een uurtje Dance WorkOut, Spinning, Club Power, Club Yoga, XCORE, BBB of een van de vele andere freestyle groepslessen. In bepaalde periodes bieden wij ook outdoor groepslessen aan in de vorm van Bootcamps en hardlooptrainingen. In totaal geven wij in Maastricht maar liefst 33 uur per week groepslessen, op diverse tijdstippen en voor elk wat wils. Samen werken aan je gezondheid is niet alleen goed voor je, maar ook nog eens erg gezellig!

Uiteraard is ontspanning net zo belangrijk als actief bezig zijn, dus is ons centrum in Maastricht tevens voorzien van een zonnebank en een bar- en loungeruimte. Zelfs bij een blessure ben je bij Sportdomein aan het juiste adres. Onze sportmasseur en fysiotherapeuten van Fysio Zuyd zijn op meerdere dagen aanwezig voor behandelingen en persoonlijke begeleiding bij je (herstel)training. Voor een afspraak met een therapeut bel je naar 043-3510800 en vraag je naar een behandeling bij een vestiging van Sportdomein.

Naast particulaire begeleiding, bieden wij ook zakelijke arrangementen voor bedrijven en verenigingen met onder andere aangepaste fitness- en aerobicactiviteiten, conditietrainingen, revalidatieprogramma's en groepstrainingen op afspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Keurmerken & Certificaten
Sportdomein is een erkend sportcentrum waarbij de focus ligt op het leveren van kwaliteit aan onze klanten. Wij beschikken over diverse keurmerken en certificaten om ons te onderscheiden van andere aanbieders. Sportdomein is onder andere aangesloten bij Fit!vak, de officiele branchorganisatie voor fitnessbedrijven. Daarnaast zijn wij geregistreerd op het Europese EREPS systeem, een database met gediplomeerde centra en instructeurs.
Recentelijk is Sportdomein gekeurd door LERF, een onafhankelijke, door de brancheorganisatie, het NOC*NSF en de ministeries van EZ en VWS in het leven geroepen stichting, waarbij wij op alle vlakken bovengemiddeld scoorden. Deze erkenning is erg belangrijk om onze klanten veilig en resultaatgericht te laten sporten onder professionele begeleiding.

 

 

Nieuwe Locatie: Eijsden !

  

Met trots presenteren wij ons tweede filiaal in Sportcentrum Eijsden!
Kom een kijkje nemen en laat je verrassen.
Join the fun bij Sportdomein Eijsden!

Volg Ons