Inschrijven groepslessen

 iconRedArrow

Inschrijven voor de groepslessen?

Online inschrijven? klik onder op de button!

 iconRedArrow 

Openingstijden:

Eijsden 

Maandag t/m donderdag
9.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag
9.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag & Zondag
9.00 uur tot 14.00 uur
 

Reserveren Voetbal en Tennis
http://www.sportdomein-maastricht.nl/index.php/sportcentrum-eijsden

Proefles aanvragen

 iconRedArrow

Vraag hier een gratis proefles aan!

 

Sportdomein Eijsden:

info@sportdomein-eijsden.nl

Contact gegevens:

Sportdomein Eijsden

Joseph Partounsstraat 8
Eijsden

043-3117764
info@sportdomein-eijsden.nl

 

Beste sporters,
 
Voor de meeste is het al bekend dat wij gaan stoppen met ons filiaal in Maastricht per 1 september!
 
Na 25 jaren met veel plezier en passie ons bedrijf te hebben gerund in Maastricht, delen we jullie mede dat we hebben besloten ons primair te gaan richten op onze vestiging in Eijsden.  We hebben dit besluit weloverwogen genomen en zijn ervan overtuigd dat onze toekomst bij Sportdomein Eijsden ligt. Hier hebben we, tijdens en na deze bizarre Corona tijd, meer mogelijkheden om ons op zakelijk en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en jullie als gewaardeerde leden de beoogde service, kwaliteit en veiligheid te kunnen bieden. We hopen uiteraard dat jullie mee willen verhuizen naar Sportdomein Eijsden om samen met ons deze uitdaging aan te gaan. 
We waarderen en bedanken jullie voor de fijne sportieve jaren en jullie trouwe lidmaatschap in Maastricht en hopen dat we deze mooie tijd samen kunnen voortzetten bij ons Sportcentrum in Eijsden. De in Maastricht lopende abonnementen kunnen, na de verhuizing, eenvoudig worden omgezet naar een abonnement in Eijsden. 
Er zullen ongetwijfeld vragen ontstaan over ons besluit. Wij zijn uiteraard bereid om eventuele onduidelijkheden op te helderen.
Dit kan mondeling, maar indien gewenst kunnen jullie eventuele vragen ook mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Met sportieve groet,
Marcel en Katja Janssen
 

Sportdomein Eijsden

  

 

Volg Ons